Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Kit roata rezerva dedicata aliaj 4x17 5x114,3 (125/80R17)


Kit roata rezerva dedicata aliaj 4x17 5x114,3 (125/80R17)
 
Pret end user: 1.27032 Lei
Cod produs : R722D
STOC : 0

Majoritatea vehiculelor noi inmatriculate parasesc productia fara roata de rezerva, aceasta optiune fiind facturata la cerere sau indisponibila pe stoc la dealerul auto. Cu setul nostru de roata rezerva, veti putea pleca la drum fara ulterioare surprize neasteptate. Kit-ul contine roata cu anvelopa montata si echilibrata, un cric, o cheie specifica si o husa de depozitare.

Pentru a trimite comanda, va rugam completati formularul de mai jos:
 
Nume Prenume (Companie)
CNP (CUI)
Adresa de livrare
Numar de telefon
Cantitate comandata buc  
Email
Date despre masina
Am citit informarea si am inteles
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal : Pentru a va raspunde solicitarilor, a confirma si expedia comanda in conditiile legilor in vigoare si pentru a va transmite informari de marketing viitoare, in cazul in care ati optat pentru acest lucru, va informam ca procesam datele cu caracter personal necesare pe care ni le furnizati. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date companiilor furnizoare de servicii de curierat, de plata sau bancare sau unor societati partenere cu care dezvoltam programe comune de ofertare catre piata a produselor si serviciilor. Pentru mai multe informatii despre acest subiect si drepturile dumneavoastra legale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal. Va multumim.