Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Lant antiderapant RUDcompact Easy2Go 195/55R16


Lant antiderapant RUDcompact Easy2Go 195/55R16
 
Pret end user: 47474 Lei
Cod produs : 4716948BA1955516
STOC : 0

Lanțul inteligent RUDcompact Easy - "Easy la montaj, puternic în zăpadă" - Montaj din poziție staționară; Sistem de tensionare patentat cu efect permanent de tensionare PTD (Permanent Tensioning Device); Protecție jantă integrată; Plasă de lanț cu zale fine; Zală tip pană specială; Clichete ușor de utilizat; Practic pentru tracțiune față; Montaj-compact - Pur și simplu se asamblează și se tensionează; Datorită P.T.D. nu necesită strângerea ulterioară a lanțului; Ambalaj atractiv, geantă textilă de calitate, rezistentă la umiditate, rezistentă la mizerie, economie de spațiu.

Pentru a trimite comanda, va rugam completati formularul de mai jos:
 
Nume Prenume (Companie)
CNP (CUI)
Adresa de livrare
Numar de telefon
Cantitate comandata buc  
Email
Date despre masina
Am citit informarea si am inteles
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal : Pentru a va raspunde solicitarilor, a confirma si expedia comanda in conditiile legilor in vigoare si pentru a va transmite informari de marketing viitoare, in cazul in care ati optat pentru acest lucru, va informam ca procesam datele cu caracter personal necesare pe care ni le furnizati. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date companiilor furnizoare de servicii de curierat, de plata sau bancare sau unor societati partenere cu care dezvoltam programe comune de ofertare catre piata a produselor si serviciilor. Pentru mai multe informatii despre acest subiect si drepturile dumneavoastra legale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal. Va multumim.