Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Lant antiderapant RUDcompact GRIP


Lant antiderapant RUDcompact GRIP
 
Pret end user: 24949 Lei
Cod produs : 4716963
STOC : 0

Modelul de bază RUD-compact Grip – Simplu și de încredere; Montaj din poziție staționară; Comportament bun la rulare; Plasă de lanț inversabilă, cu zale fine; Practic pentru tracțiune față; Montaj compact - Pur și simplu se asamblează și se tensionează; Cârlig de siguranță robust și ușor de prins; Ambalaj atractiv, geantă textilă de calitate, rezistentă la umiditate, rezistentă la mizerie, economie de spațiu.

Pentru a trimite comanda, va rugam completati formularul de mai jos:
 
Nume Prenume (Companie)
CNP (CUI)
Adresa de livrare
Numar de telefon
Cantitate comandata buc  
Email
Date despre masina
Am citit informarea si am inteles
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal : Pentru a va raspunde solicitarilor, a confirma si expedia comanda in conditiile legilor in vigoare si pentru a va transmite informari de marketing viitoare, in cazul in care ati optat pentru acest lucru, va informam ca procesam datele cu caracter personal necesare pe care ni le furnizati. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date companiilor furnizoare de servicii de curierat, de plata sau bancare sau unor societati partenere cu care dezvoltam programe comune de ofertare catre piata a produselor si serviciilor. Pentru mai multe informatii despre acest subiect si drepturile dumneavoastra legale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal. Va multumim.