Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Lant antiderapant RUDinnov8 HYBRID


Lant antiderapant RUDinnov8 HYBRID
 
Pret end user: 1.41049 Lei
Cod produs : 4718365
STOC : 0

RUDinnov8 HYBRID - Noua generaţie de lant de zăpadă, mai uşor şi mai rapid de montat; Cuvântul magic "RUDinnov8" descrie cat este de simplu, intuitiv si rapid de montat; Inovaţia consta in sistemul de montare cu două umerașe din plastic în partea interioară, care facilitează așezarea și stabilitatea lanțului; Combinaţia ideală dintre o reţea de lanţuri din otel de inalta calitate și o protecție de jantă exterioară din material textil oferă efectul hibrid al ansamblului; Lanţul hibrid este extrem de eficient pentru ca ocupa un spaţiu redus în timonerie, de numai şapte milimetri!

Pentru a trimite comanda, va rugam completati formularul de mai jos:
 
Nume Prenume (Companie)
CNP (CUI)
Adresa de livrare
Numar de telefon
Cantitate comandata buc  
Email
Date despre masina
Am citit informarea si am inteles
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal : Pentru a va raspunde solicitarilor, a confirma si expedia comanda in conditiile legilor in vigoare si pentru a va transmite informari de marketing viitoare, in cazul in care ati optat pentru acest lucru, va informam ca procesam datele cu caracter personal necesare pe care ni le furnizati. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date companiilor furnizoare de servicii de curierat, de plata sau bancare sau unor societati partenere cu care dezvoltam programe comune de ofertare catre piata a produselor si serviciilor. Pentru mai multe informatii despre acest subiect si drepturile dumneavoastra legale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal. Va multumim.