Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Lant antiderapant RUDmatic CLASSIC V 175/75R16


Lant antiderapant RUDmatic CLASSIC V 175/75R16
 
Pret end user: 5.36870 Lei
Cod produs : 19633BA1757516
STOC : 0

RUDmatic CLASSIC - Lanț pe cerc pentru un montaj și demontaj rapid chiar în carcase de roată înguste; Excelent pentru tracţiune faţă cât şi pentru tracţiune spate; Distanţa dintre anvelopă şi caroserie trebuie sa fie minim 14 mm; Protecţie pentru jante; Rulare silenţioasă; Plasă de lanț cu zale fine.

Pentru a trimite comanda, va rugam completati formularul de mai jos:
 
Nume Prenume (Companie)
CNP (CUI)
Adresa de livrare
Numar de telefon
Cantitate comandata buc  
Email
Date despre masina
Am citit informarea si am inteles
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal : Pentru a va raspunde solicitarilor, a confirma si expedia comanda in conditiile legilor in vigoare si pentru a va transmite informari de marketing viitoare, in cazul in care ati optat pentru acest lucru, va informam ca procesam datele cu caracter personal necesare pe care ni le furnizati. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date companiilor furnizoare de servicii de curierat, de plata sau bancare sau unor societati partenere cu care dezvoltam programe comune de ofertare catre piata a produselor si serviciilor. Pentru mai multe informatii despre acest subiect si drepturile dumneavoastra legale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal. Va multumim.