Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Lant antiderapant RUDmatic MAXI 315/80R22.5


Lant antiderapant RUDmatic MAXI 315/80R22.5
 
Pret end user: 4.71227 Lei
Cod produs : 19190BA31580225
STOC : 0

RUD-matic MAXI - Lanț special pentru tracțiuni puternice, pentru camioane și busuri; RUD-matic Maxi are o durată de viață dublă, datorită plasei de lanț, dese și inversabile; Elemente de aderență duble și de două ori mai multe componente de asigurare a traiectoriei; Lanț cu etrier elastic din oțel pentru un montaj și demontaj aproape automatic; Elementele de aderență rotunjite protejează janta; Montanții de aderență sunt sudați dar mobili; Montaj extrem de comfortabil și rapid datorită etrierului elastic din oțel; Plasa de lanț specială asigură un rulaj comfortabil; Lanțul de tensionare – cu blocaj în plăcuță perforată – din aliaj de oțel din crom-mangan-nichel.

Pentru a trimite comanda, va rugam completati formularul de mai jos:
 
Nume Prenume (Companie)
CNP (CUI)
Adresa de livrare
Numar de telefon
Cantitate comandata buc  
Email
Date despre masina
Am citit informarea si am inteles
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal : Pentru a va raspunde solicitarilor, a confirma si expedia comanda in conditiile legilor in vigoare si pentru a va transmite informari de marketing viitoare, in cazul in care ati optat pentru acest lucru, va informam ca procesam datele cu caracter personal necesare pe care ni le furnizati. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date companiilor furnizoare de servicii de curierat, de plata sau bancare sau unor societati partenere cu care dezvoltam programe comune de ofertare catre piata a produselor si serviciilor. Pentru mai multe informatii despre acest subiect si drepturile dumneavoastra legale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal. Va multumim.